Nuutti (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii mainio Nuutti

Päivitys 12.1.2024: Nuutista on kuoriutunut varsin seurallinen poju, ja hän tuntuu alati kiehnäävän jaloissa joko rapsutuksia tai ruokaa odottaen. Myös silmien rähmintä on vähentynyt huomattavasti, kun sijaiskodissa vaihdettiin hiekkamerkkiä.

Nuutti on arviolta 1,5-vuotias pieni poikakissa, jolla riittää virtaa ja mainioita juttuja. Nuutti etsii kotia, jossa olisi leikkisä kissakaveri odottamassa, sillä Nuutti pitää paljon toisista kissoista

Energinen Nuutti viettää valveillaoloaikansa joko leikkien tai paikkoja tutkien. Nuutti myös juttelee ja kehrää sijaiskodin tyttökissoille kovasti, sekä puskee heitä leikkiinkutsun toivossa. Joskus nuorimies innostuu energian puuskissaan “härnäämään” tyttöjä, jos he eivät jaksa innostua leikkeihin Nuutin kanssa.

Vaikka Nuutti onkin varsin seurallinen, ei hän halua ihmiseltä vielä vastaanottaa rapsutuksia tai silityksiä muuta kuin silloin, kun tulee itse niitä hakemaan. Mutta kun rapsutuksia sitten halutaan, ei Nuutti meinaa pysyä innostukseltaan paikallaan lainkaan! Todennäköisesti ajan myötä Nuutti saattaisikin eksyä jopa ihmisen syliin, mutta ainakan vielä hän ei salli itseään nostettavan lainkaan.

Nuutin silmät rähmivät hieman aika ajoin, vaikka ovatkin parantuneet valtavasti siitä, millaiset ne olivat Nuutin saapuessa sijaiskotiin. Silmien tilanne ei kuitenkaan Nuuttia itseä tunnu vaivaavan, minkä vuoksi eläinlääkäri ei ole nähnyt tarpeelliseksi niitä sen kummemmin tutkia. Uuden kodin on kuitenkin hyvä varautua seuraamaan Nuutin silmien tilannetta ja tarvittaessa hakeutua uudelleen eläinlääkärin arvioitavaksi.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti tälle ihanalle energiapakkaukselle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Nuutille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.