Otto (ETSII KOTIA PERTIN KANSSA)

Oulu / Kotia etsii lempeä Otto

Päivitys 2.2.2024: Otto on ystävästynyt sijaiskodissa majailevan Pertin kanssa. Pertti etsii myös kotia, joten jos etsit kissakaksikkoa, voi Oton ja Pertin adoptoida yhdessä!

Otto on arviolta neljävuotias rauhallinen kolli, joka etsii leppoisaa kotia ja rentoa kaverikissaa. Luonteeltaan Otto on oikein herttainen ja lempeä, varsinainen hurmuri! Kiltti Otto on kova puskemaan ja hakemaan silityksiä etenkin aamusta ja tietenkin ruoka-aikaan. Sijaiskodin ihmisten syliin kissa kiipeää nykyään joka ilta ja alkaa kehrätä oikein kunnolla. Oton toinen lempipaikka on ikkunalaudalla ja hän haaveileekin lasitetusta parvekkeesta, kissatarhasta tai hyvästä maisemapaikasta ikkunalaudalla.

Otto säpsyy vielä äkkinäisiä liikkeitä, joten etsinnässä on rauhallinen koti, jossa ei ole pieniä lapsia. Otto tulee toimeen muiden kissojen kanssa hyvin, mutta sijaiskodin nuori kaverikissa oli turhan vauhdikas tuttavuus hänelle. Siksipä kissaseuralaisen tulisi olla leppoisa eikä liian raisu leikeissä tai toisaalta liian pomottava. Toiveissa olisi perusterve eikä vielä ihan seniori-ikäinen toveri. Otto nauttii kovasti kaltaisestaan päiväuni- ja turkinpesuseurasta. Ihmisen seurassa tämä kisu on myös mielellään. Otto ei aina innostu leikityksestä, mutta iltavillin aikaan alkaa ihmisen leikkiseura kelvata. Kissa on myös löytänyt oman suosikkinsa: kuulakärkikynän hutkiminen pitkin lattiaa on loputon huvi! Ruoka-aikana hyvällä ruokahalulla varustettu Otto innostuu myös ja saattaa maukuakin.

Ruokavalio on vaatinut miettimistä, sillä Otolla on esiintynyt allergiaoireena karvanlähtöä. Sijaiskoti on toteuttanut eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti eliminaatiodieetin ja ruoka-aineallergia on todettu. Siispä haussa on tällä hetkellä toimivia ruokia. Otto pääseekin muuttamaan uuteen kotiinsa vasta sitten, kun sopivia ruokia on löytynyt jokunen ja oireet eivät niitä syödessä palaa. Lisää tietoa kissan ruoka-aineallergiasta löytyy esimerkiksi täältä: https://omaelainklinikka.fi/kissan-allergia-ruoka-aineallergia/

Olisiko juuri sinulla sopiva koti lempeälle Otolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.