Paavo (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii komea Paavo

Nyt olisi koti hakusessa komealle, 8-vuotiaalle Paavo-kollille. Paavo on sijaiskodissa tullut hyvin toimeen nuorten lasten ja koirien kanssa, mutta sijaiskodin toisen kollin, Patrikin kanssa hieman vaihtelevasti. Paavon reviiritetoisuuden vuoksi voisikin olla hyvä, että Paavo löytäisi kodin, jossa ei olisi muita kissoja.

Paavo on entinen populaatiokissa, mutta hän on sopeutunut hienosti sisäkissaksi. Paavon löytää usein pötköttelemästä pöydältä, keittiön tasoilta tai nojatuolista. Paavo tykkääkin kovasti korkeista loikoilupaikoista, ja yhdeksi lempipaikaksi sijaiskodissa on muotoutunut kissojen seinärata. Loikoilun lisäksi Paavo rakastaa rapsutuksia, joten hänestä saa ihanan jämerän, mutta hellyydenkipeän kotikissan. Hiekkalaatikkoasiatkin sujuvat mallikkaasti ja Paavo on täysin sisäsiisti. Ruokavaliona Paavo suosii viljattomia eväitä.

Tulevan kodin on hyvä tietää, että eläinlääkärin tarkastuksessa todettiin Paavon hampaiden vaativan seurantaa ja uuden tarkastuksen eläinlääkärissä noin vuoden kuluttua. Onkin hyvä varautua siihen, että  jossain vaiheessa Paavolta voi joutua poistamaan hampaita.

Paavo käy vielä tehosterokotteella, mutta sen jälkeen hän olisi valmis uuteen kotiin.

Voisiko Paavo olla juuri sinun elämästäsi puuttuva palanen? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.