Panda ja Pärinä

ME LÖYSIMME KODIN! Panda on noin kahdeksan vuotias ihmisrakas ja seurallinen kissaherra. Muhkea sylikissa joka tekee hyvinkin selväksi koska on paijauksen aika. Paksua turkkia onkin mukava rapsutella ja kun oikein hyvälle tuntuu, herra palkitsee näykkäämällä hellästi nenänpäästä hoitajaansa. Ruoka-aikana on takuuvarmasti paikalla ja ei nirsoile turhia. Vaikka ikää onkin jo jonkin verran, herra heittäytyy silti päivittäin leikkien pariin kun vähän pallolla, sulkakepillä tai leluhiirellä houkuttelee. Myös herkut maistuvat ja kissanmintusta tämä vahvatassuinen herkkuleipuri tekee mitä vain. Runsaan kehräyksen kanssa. Panda on voimakastahtoinen ja komentoa pitävä kolli, jolle ei pikkupojat ryppyile. Tämän se on tehnyt selväksi sijaiskodin omille kissoille ja jos vain joku sähähtääkään Pandan pienelle ystävälle, Pärinälle, käy setä heti ojentamassa.

Pärinä taasen on noin neljä vuotias pikkuinen tyttönen, joka hieman arastelee ihmisiä ja muita eläimiä, Pandaa lukuunottamatta. Pitemmän totuttelun jälkeen tämä pikkuinen pumpulipallo antaa kuitenkin silittää ja innostuu välillä jopa leikkimäänkin. Pärinä on hyvin kiintynyt Pandaan ja Panda-sedän kanssa vilistelläänkin peräkanaa ja vaanitaan matonmutkassa toisia. Pandan kanssa myös juttelevat kurahtelemalla toisilleen ja lyhyen juttuhetken päätteeksi Pärinä kehrää kuuluvasti ja puskee Pandaa. Pärinä ottaakin mielellään päiväunia leikin päätteeksi Pandan vieressä sohvassa tai pyykkikasassa. Tämä kaksikko on erottamaton.

Molemmat pärjäävät lapsen kanssa mainiosti ja kuulemma koirankin. Muiden kissojen kanssa Pandalla saattaa tulla erimielisyyksiä ja koirankin tämä herra kouluttaisi varmasti tarvittaessa.