Panda (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

7.1.2022 päivitys: Allergian takia Panda joutuu vaihtamaan kotia. Nykyisessä kodissa Panda on tottunut rauhallisiin lapsiin ja ulkotarhassa ulkoiluun.

Panda, noin 5-vuotias kolli, saapui sijaiskotiinsa Ouluun keväällä 2021.

Panda “Pancho” on leikkisä ja puhelias tapaus ja onkin nimensä mukaan oikea Kung Fu Panda! Pandan päivittäiseen hassutteluun sisältyy paljon kuperkeikkoja, pomppuja ja lelujen metsästystä. Leikkien kesken on Pandan välillä saatava rapsutuksia, jotta leikkiä jaksaa jatkaa ja leikit vaihtuvatkin monesti sylissä köllöttelyyn ja paijaamiseen. Panda on erittäin leppoisa ja antaa myös leikata kynnet ja valjaisiinkin on tutustuttu sisätiloissa.

Panda adoptoidaan ensisijaisesti kotiin, missä sillä on leikkikaverina ihmisten lisäksi myös kissakaveri. Rohkea Panda on myös tavannut pienikokoisen koiran useamman kerran nykyisessä sijaiskodissaan, joten loppuelämän kodissa lemmikkikaveriksi voisi sopia toisen kissan lisäksi myös kissoihin tottunut koirakaveri.

Panda on kaikkiruokainen, sisäsiisti, Fiv/Felv negatiivinen, rokotettu ja sirutettu sekä leikattu.

Huom. luovutetaan vain sisäkissaksi ja vähintään yksi tutustumiskäynti vaaditaan ennen adoptiopäätöstä. Panda etsii kotia nykyisestä kodista.