Papu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii leikkisä Papu

Papu on 1-vuotias, erittäin utelias ja energinen poika, joka rakastaa keppileluja ja on lähes aina valmis huiskasaalistukseen. Papu etsii kotia, jossa hänelle olisi leikittäjän lisäksi tarjolla lajitoverin seuraa, sillä myös kissakaverit ovat hänelle hyvin tärkeitä.

Sijaiskotiin tullessaan Papu oli melko arka, mutta sittemmin hän on ottanut suuria harppauksia kesyyntymisen tiellä. Vaikka ihmisen kosketus vielä hieman jännittääkin, tulee Papu innokkaasti ruoka-aikaan jo puskemaan ihmistä. Viime aikoina Papu on myös mielellään ängennyt aamuisin mukaan vessaan hakemaan silityksiä.

Papu seurailee uteliaana kaikenlaisia ihmisten touhuja, ja hän nukkuu mielellään myös päiväunet olohuoneessa, jossa heti herättyään pääsee kärryille kodin tapahtumista. Kaverinsa Poppanan kanssa Papu viettää usein aikaa myös sohvan selkänojalla ulos katsellen tai verkotetun ikkunan edessä ulkoilmaa nuuhkien.

Olisiko sinulla kodissasi tilaa leikkisälle Papu-pojalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit ihanalle Papullemme tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.