Patrik (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hurmaava Patrik

Tämä hurmaava herra on arviolta 5-vuotias Patrik, joka etsii nyt omaa loppuelämänsä kotia. Vaikka Patrik on sijaiskodissa elellyt toisen kissan kanssa, näyttäisi siltä että Patrik voisi viihtyä paremmin kodin ainoana kissana.

Hieman reissussa rähjääntyneen ulkomuodon omaava Patrik on luonteeltaan varsin rakastettava tapaus. Herra tykkää selkeästi ihmisten seurasta ja tulee usein itse vaatimaan hellyyttä ja rapsutuksia. Saattaapa hänestä saada myös varsinaisen sylikissan, sillä Patrik on jo muutaman kerran kiivennyt aivan syliin saakka hurisemaan! Rapsuteltaessa Patrik onkin paitsi kova kaveri hurisemaan, myös leipomaan. Tällöin herra saattaa toisinaan ottaa myös hieman kynsillä ihmisestä kiinni. Päivä- ja yöunet Patrik nukkuu mielellään ihmisen vieressä.

Menneisyys populaatiokissana kummittelee vielä sen verran, että Patrik sähähtää herkästi jos hänet yllätetään. Tätä tapahtuu etenkin jos toinen kissa, samasta populaatiosta peräisin oleva Paavo, tulee luvatta liian lähelle. Kotikissan elämä sujuu kuitenkin kaikkiaan Patrikilla erittäin mallikkaasti: hiekkalaatikkoasiat sujuvat ongelmitta, ja välillä annetaan kyytiä pallolle tai muulle vastaavalle, helposti liikuteltavalle lelulle. Turkkikin on alkanut pikkuhiljaa paranemaan ja kiiltämään, kun ruokavaliona toimivat laadukkaat, viljattomat tuotteet.

Patrik käy vielä tehosterokotteella, mutta sen jälkeen hän olisi valmis uuteen kotiin.

Olisko juuri sinun kotonasi paikka tälle hurmaavalle herrakissalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Patrikille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.