Pekka (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii mainio Pekka

Pekka on pian puolivuotias kollipoika, ja nyt hän lähtee etsimään itselleen sitä loppuelämän kotia. Koska Pekka on viettänyt koko elämänsä veljensä Kallen seurassa, muttaisi hän uuteen kotiin myös mielellään tutussa veljesseurassa. Vaihtoehtona on kuitenkin myös se, että tulevassa kodissa on kissakaveri Pekkaa odottamassa. Sijaiskodissa Pekka on myös tottunut pieneen koiraan.

Luonteeltaan Pekka on aivan valtavan rakastettava kesy hurisija, joka kehrää jo pelkästä katseesta. Ihmisrakas kollipoika rakastaa kuitenkin vähintään yhtä paljon myös lajitovereitaan, ja leikit sekä painit Kallen sekä sijaiskodin aikuisen kissan kanssa ovat Pekalle mieluisaa ajanvietettä. Pekka myös tietää, että täytyy syödä hyvin, jotta jaksaa riehua ja rakastaa. Pekalla onkin erinomainen ruokahalu, ja etenkin nappulat ovat vallan mieluisaa evästä.

Menosta ja meiningistä huolimatta Pekka on hieman kömpelö, eikä siksi juurikaan hypi esimerkiksi pöydille. Mutta mitäpä sitä turhaan loikkimaan, kun ruokaa ja rakkautta riittää vaikka pörrää vähän alempanakin. Uudella omistajalla tulisi kuitenkin olla refleksit kunnossa; Pekka nimittäin rakastaa pyöriä niin paljon jaloissa, että saattaa kampata liikkeelle lähtevän ihmisen kiehnäämisellään, mikäli tämä ei pidä varaansa!

Olisiko juuri sinulla sekä ketterät kintut että sopiva koti hienolle Pekka-pojalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

(Pekka käy vielä tehosterokotuksella, ja on valmis muuttamaan uuteen kotiin 10.2. jälkeen)

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.