Pertti (ETSII KOTIA OTON KANSSA)

Oulu / Kotia etsii Pertti-kolli

Pertti on arviolta pari-kolmevuotias sukkela kolli, joka etsii kotia ja mukavaa kissakaveria. Tällä hetkellä kotia hakeva ihana Otto on Pertin hyvä ystävä kuten kuvista näkee, ja kaksikon voikin adoptoida yhdessä! Luonteeltaan Pertti on ystävällinen, leikkisä ja innokas. Pertin tunnistaa kuonon pienestä kauneuspilkusta, tupsukorvista ja mustavalkoisesta turkista. Melkoinen söpöliini siis!

Pertti oli aiemmassa sijaiskodissaan innokas hoivaamaan sijaiskodissa olleita pentuja. Hänet ristittiinkin Bertaksi ja vasta myöhemmin eläinlääkärikäynnillä paljastui, että helläluontoinen Bertta olikin kolli. Uudelleen nimetty Pertti tuleekin hyvin juttuun toisten kissojen kanssa ja siksi hänet siirrettiin nykyiseen sijaiskotiinsa seuraksi Otto-kissalle. Sosiaalinen Pertti on kovin innokas ottamaan kontaktia sekä lajitoveriin että ihmiseen. Perttiä saa silittää, mutta sitäkin enemmän hän nauttii kissakaverinsa Oton puskemisesta. Koiratalous saattaa olla myös mahdollinen, jos tutustuttaminen tehdään rauhassa. Lapsiperheeseen Pertti sopii luultavasti myös!

Pertti on siivo ja käyttää hiekkalaatikkoa sujuvasti. Ruokakin maittaa usein hyvin. Etenkin leikki-intoa on tällä kissalla riittämiin: Pertti nauttii lelun metsästämisestä, kiipeilystä, palloleikeistä ja varmasti myös muusta aktivoinnista. Omalta ihmiseltään Pertti toivookin saavansa leikkiseuraa, vaikka toki tämä kisu osaa keksiä itselleenkin huveja! Hän katselee silloin tällöin ulkomaailman tapahtumia ikkunasta tai tekee tutkimusretkiä kirjahyllyyn tai sohvan alle. Pertti on uteliaisuudestaan huolimatta hyvätapainen kissa.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti mutkattomalle Pertille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.