Pertti ( MINÄ LÖYSIN KODIN! )

Oulu / Kotia etsii Pertti-poika

Pertti on puolivuotias poika, joka etsii nyt rauhallista kotia. Pertti voisi muuttaa uuteen kotiin joko yksin, Nemo-emon tai jonkun sisaruksensa (Vili, Huli tai Kaani) kanssa. Tulevassa kodissa voi olla myös ennestään kissa tai koira.

Menneisyydestään johtuen Pertti on vielä arka, ja siksi hän piilottelee mielellään päivisin. Vasta kun talossa on hyvin rauhallista, kömpii Pertti piilostaan näytille. Liian tuttavallisille lähestymisyritykseille Pertti sähisee, joten uudelta kodilta vaaditaan kärsivällisyyttä ja rauhallinen ympäristö, jotta Pertti voi piilonsa lisäksi kömpiä ulos myös kuorestaan.

Olisiko juuri sinulla Pertin mentävä kolo sydämessäsi? Jos vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Pertille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.