Piika, Paroni, Pastori ja Pehtoori (ME LÖYSIMME KODIN!)

Päivitys! Paroni ja Pastori ovat löytäneet uuden kodin!

Piika, Paroni, Pastori ja Pehtoori etsivät omaa kotia.

Maaliskuussa sijaiskodissa syntyneet pennut ovat kesyjä, lapsiin sekä koiriin tottuneita. Tänä aikana ilmi ei ole tullut mitään sairauksia, mutta toki kissojen sukupuu ja mahdolliset myöhemmin ilmi tulevat perinnölliset sairaudet eivät ole tiedossa. Kissat on matolääkitty asianmukaisesti ja säännöllisesti koko pentuajan. Kaikki ovat käyneet perus toimenpiteissä (leikkaus, sirutus, rokotus ja testit) ja ovat valmiita muuttamaan sen täydellisen kodin löytyessä.

Pentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, eli mikäli sinulla ei ole kissaa ennestään on vaihtoehtona adoptoida kissapari tai ainoana kissana viihtyvä aikuinen.

Pennuista Pehtoori on selkeää työnjohtaja ainesta, on syntynyt ensimmäisenä ja on edelleen ensimmäisenä joka paikassa. Paroni syntyi toisena, turkistaan tarkka poikapuolinen hienohelma ja linssilude. Pastori on pentu nro kolme syntymäjärjestyksessä, hän on aina äänessä. Mjaauuu! Piika taas on kaunis neiti määrätietoisella luonteella, hän on pitänyt veljensä ruodussa.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, perheestäsi ja minkälaisen kodin olisit tarjoamassa. Perustele miksi haluaisit adoptoida juuri kissanpennun. Vastauksilla ”kissani/koirani/pölypalloni ei hyväksy aikuista kissaa”, suosittelen perehtymään aiheeseen ja eläinten toisiinsa tutustuttamiseen ennen kuin edes harkitsee uuden eläimen hankintaa.

Olethan ottanut myös huomioon että lemmikin omistaminen saattaa vaikuttaa niin vuokra-asunnon hankintaan, rajoittaa matkustelua, reissutyön tekoa kuin montaa muutakin arkista asiaa. Oletko valmis sitoutumaan kissaan jopa 20 vuodeksi eteenpäin?

Olettehan myös selvittäneet mahdolliset allergia-asiat jo etukäteen kaikilta talouteen kuuluvilta, jottei kissan myötä tule yllätyksiä?

Kustannuksia, niitä yllättäviäkin väistämättä lemmikin kanssa tulee. Oletko ottanut tämän huomioon budjetissasi?

Huolella hakemuksen täyttäneisiin ollaan yhteydessä noin viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. Sähköposti haastattelun jälkeen kissoille sopivimman oloiset ostajaehdokkaat kutsutaan sijaiskotiin tutustumaan kissoihin ennen päätöksen tekoa. Pyrin tuomaan kissan/kissat uuteen kotiinsa, ja toivonkin että asut Oulun tai ympäristökuntien alueella.