Piipa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu (Muhos) / Kotia etsii seurallinen Piipa

Miau, missä olisi koti Piipa-tytölle? Piipa palautui yhdistykselle, sillä kemiat eivät kohdanneet uuden kodin kissakaverin kanssa. Piipan tulevassa kodissa olisi kuitenkin hyvä olla leikkisä kissakaveri odottamassa, sillä seurallinen Piipa on tottunut lajitovereiden seuraan.

Piipa on hyvin sosiaalinen ja seurallinen, ja hän rakastaa valtavasti rapsutuksia. Myös ruoka kuuluu Piipan suosikkiasiohin, ja tyttö onkin usein mielellään ihmisen apuna keittiöhommissa. Vähän vahtikoiraakin Piipasta löytyy, sillä Piipan ulkoillessa tarhassa sekä oudot äänet että ulkotarhan ohi kulkevat ihmiset saavat osakseen murinaa. Mitä lie hämäystä moinen murina, sillä Piipa on osoittanut tulevansa toimeen lähes kaikkien ihmisten kanssa. Piipa voisikin hyvin viihtyä myös lapsiperheessä, jossa saisi paljon leikitystä ja huomiota. Sijaiskodissa Piipa on tottunut teini-ikäisiin lapsiin.

Olisiko juuri sinulla hakusessa Piipan kaltainen kissakaveri? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.