Pikkunen (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii leikkisä Pikkunen

Tämä pörröinen karvavarvas on Pikkunen, arviolta 3-5-vuotias nuori kolli. Pikkunen etsii kotia, jossa voisi mielellään olla reippaasta menosta pitävä kissakaveri odottamassa.

Pikkunen ei nimestään huolimatta ole mikään kaikista pienin kissa, mutta pentumaisen leikkisä hän on. Pikkusen vauhdikas tyyli saattaa kuitenkin olla turhan raju joidenkin kissojen mielestä. Esimerkiksi sijaiskodin oma kissa ei Pikkusen touhuja arvosta, mutta painileikeistä pitävä lajitoveri todennäköisesti tykkäisi Pikkusen energisyydestä. Pikkunen löytää myös itse lelukopassa olevat lelut (ja osaa hienosti viihdyttää niillä itseään), mutta tulevan omistajan on kuitenkin hyvä sitoutua Pikkusen päivittäiseen leikitykseen ja energian purkuun.

Ihmiset ovat Pikkusen lempiasia heti ruuan ja leikkien jälkeen. Pikkunen nauttiikin suunnattomasti rapsutuksista, ja hän tulee niitä aktiivisesti kerjäämään myös itse. Yöt Pikkunen viettää mielellään ihmisen päällä nukkuen, ja toisinaan hän tarjoilee aamusta myös hellän kasvojenpesun.

Pikkunen ei turhia nirsoile ruoan suhteen, vaan kaikki eväät maistuvat hänelle mainiosti. Jotkin ruoka-aineet, kuten esimerkiksi kana, kuitenkin saavat Pikkusen vatsan hieman sekaisin. Uudessa kodissa onkin tärkeää seurata Pikkusen syömisiä sekä sitä, että tuotokset pysyvät kiinteinä.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti leikkisälle Pikkuselle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.