Pipa MINÄ LÖYSIN KODIN!

Oulu / Kotia etsii hurmaava Pipa

Tämä hurmuri on Pipa, 1-vuotias tyttö, joka etsii omaa kotiansa. Pipa tulee loistavasti toimeen sijaiskodin muiden kissojen kanssa, joten toiveena olisi, että myös uudessa kodissa olisi Pipalle tarjolla kissaseuraa.

Luonteeltaan Pipa on kiltti ja rauhallinen. Pipa on myös hyvin utelias, ja tyttö tuleekin nopeasti hieromaan tuttavuutta myös outojen ihmisten kanssa, vaikka alkuun häntä saattavat vieraat hieman jännittääkin. Pipa rakastaa palloleikkejä ja kaikenlaiset herkut uppoavat hyvin nopeasti parempiin suihin. Kun herkkuhammasta oikein kolottaa, ryhtyy Pipa juttelemaan ihmiselle – joskus hyvinkin äänekkäästi, mikäli hänen herkun nälkää ei heti oteta todesta!

Pipan lempipuuhaksi sijaiskodissa on osoittautunut ulkotarhassa oleilu. Siellä Pipa viihtyy päivän aikana usempaankin otteeseen seuraten pihapiirin tapahtumia. Suuri toive olisikin, että myös uudesta kodista löytyisi Pipalle ulkoilutarha.

Olisiko juuri sinulla Pipan mentävä kolo kotonasi? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle tyttöselle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.