Pipa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii pitkäkorva-Pipa

1-vuotias Pipa on rauhallinen ja arka tyttö, joka jänöjussimaisista korvistaan huolimatta on ihan pelkkä pieni kissa. Pipa etsii kotia, jossa olisi tarjolla kissaseuraa ja jossa osataan antaa aralle kissalle aikaa jatkaa kesyyntymistä omaan tahtiin.

Arkuudestaan huolimatta Pipa on edistynyt hienosti kesyyntymisessä. Viime aikoina hän on nimittäin uskaltautunut tulemaan sohvalle, vaikka ihminen vieressä istuisikin. Koska herkut maistuvat – myös kädestä haettuna – on niiden avulla hyvä jatkaa totuttelua ihmisen seuraan. Tärkeässä roolissa ovat myös kissakaverit, joiden seurassa Pipa selvästi rohkaistuu tulemaan kuorestaan.

Vaikka kissakaverukset ovat Pipalle hyvin tärkeitä, haluaa neljän kollin keskellä ainoana pikku prinsessana elelevä tyttönen ottaa välillä myös omaa aikaa. Tällöin Pipa hakeutuu pötköttelemään joko lastenhuoneeseen tai saunan rauhaan. Toki päivänokoset tuntuvat mukavalta myös Papu-kaverin kainalossa.

Olisiko juuri sinulla hakusessa oma pieni pitkäkorva? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Pipalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.