Pirkko ( MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii pikku-Pirkko

Nyt olisi etsinnässä ikioma koti suloiselle pikku-Pirkolle. Pirkko on elänyt koko ikänsä lajitovereiden seurassa, joten myös uudessa kodissa tulisi olla hänelle kissakaveri tai -kavereita. Sijaiskodissa Pirkko on tottunut myös pieneen koiraan.

Vasta viisikuukautinen Pirkko on iästään huolimatta varsin omanarvontunteva neiti. Pirkko nimitäin päättää itse, milloin on silitysten ja sylittelyjen aika. Kipakkuudestaan huolimatta Pirkko on kuitenkin varsin hellyyttävä tapaus, eikä neiti aivan kaikissa tilanteissa ole kuitenkaan yhtä määrätietoinen. Kovin railakasta menoa Pirkko nimittäin tuppaa säikkymään, ja etenkin pienet lapset jännittävät neitiä vielä aika tavalla.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma neiti näpsäkkä? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Pirkolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.