Pirskatti (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii mainio Pirskatti

Pirskatti on hellydenkipeä 7 kuukauden ikäinen kollipoika, joka etsii kotia joko siskonsa Himskatin kanssa tai perheestä, jossa on jo ennestään kissakavereita odottamassa. Pirskatti pärjää hienosti isossa kissaporukassa, ja hän on tottunut myös pieneen koiraan.

Luonteeltaan Pirskatti on kesy lössykkä, mutta myös varsin utelias. Nimensä mukaisesti tämä musta kollipoju on päällään missä milloinkin, minne vain ehtii vilahtaa tai tulla perässä. Pirskatin kuitenkin löytää todella helposti, riittää kun rapistelee karkkipaperia, niin johan on taas katti jaloissa pyörimässä!

Pirskatille maistuu ruoat mainiosti, ja hän syö usein myös toistenkin edestä. Erityisherkkua ovat etenkin naudan sydän sekä seiti.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Pirskatille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.