Poppana (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii puuhkahäntä-Poppana

Poppana on 1-vuotias komea puuhkahäntä, joka vielä arastelee hieman ihmisen kosketusta. Poppana etsii kotia, jossa olisi tarjolla kissakaveri tai -kavereita ja jossa ymmärretään edetä kesyyntymisessä kissan ehdoilla.

Vaikka Poppana vielä ihmistä hieman väistääkin, on hän niin herkkusuu, että saattaa namien perässä ängetä jo melkein ihmisen syliin. Harkuille perso Poppana onkin aina valppaana sen suhteen, olisiko jossain tarjolla ylimääräisiä nameja. Mikäli tämän puuhkahännän kaverukset eivät ole tarpeeksi valppaita, saattaa Poppana vahingossa hotkaista heidänkin karkit kitusiinsa. Elo kissakavereiden kanssa on kuitenkin vallan sopuisaa, ja sijaiskodin muut kissat saavatkin Poppanalta usein osakseen lempeää puskemista sekä kutsuja vauhdikkaisiin leikkeihin.

Poppana rakastaa seurailla kaverinsa Papun tavoin uteliaana ihmisten touhuja. Kaverukset nukkuvatkin mielellään myös päiväunet kodin tapahtumien keskiössä eli olohuoneessa. Poppana viihtyy myös sohvan selkänojalla ulos katsellen tai verkotetun ikkunan edessä ulkoilmaa nuuhkien. Ja mikäli sisälle eksyy ulkoilmasta öttiäinen, on Poppana taatusti heti kärppänä paikalla!

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma pörriäispoliisi? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hurmaavalle Poppanalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.