Precel (MINÄ LÖYDIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Precel-raitapaita

Precel on arviolta 4-vuotias herrasmies, ja nyt hänelle olisi hakusessa ikioma koti. Precel lämpenee hieman hitaasti lajitovereille, joten mikäli tulevassa kodissa on ennestään kissoja, on tutustuttamiseen hyvä varata reilusti aikaa.

Precel on luonteeltaan ujo, ja hän saattaa säikähtää vielä helposti kovia ääniä ja nopeita liikkeitä. Mutta kunhan Precel tuntee olonsa turvalliseksi, kuoriutuu hänestä varsinainen sohvaperuna! Eikä millainen sohvaperuna tahansa, vaan loputtomasti rakkautta sekä rapsutuksia vaativa kainaloinen. Precel myös tekee mitä tahansa ruuan ja herkkujen eteen ja hänen mottonsa taitaakin olla: “Rakkautta, rapsutuksia ja ruokaa minulle, kiitos!”

Olisiko juuri sinulla sopiva koti tälle suloiselle raitapaidalle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Precelille tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.