Punski (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu (Muhos)/ Kotia etsii Punski-herra

Komeaakin komeampi Punski-herra odottelee hakemuksia sijaiskodissaan Muhoksella! Punski on arviolta 2-3 -vuotias kolli, joka on pyydystetty populaatiosta. Hän on kuitenkin jonkin verran tottunut ihmisiin jo aiemmin ja kesyyntyminen on hyvällä mallilla. Luottamus ihmiseen sai vähän kolhuja, koska Punskin silmiä piti hoitaa silmäleikkausten jälkeen silmätipoin ja -voitein.

Punskilla oli silmissä synnynnäinen vika, jossa alaluomet kääntyivät sisäänpäin aiheuttaen pahaa ärsytystä ja rähmimistä. Silmät on nyt leikattu ja ne ovat parantuneet hienosti. Silmiin piti laittaa tippoja ja voidetta, joten Punski vielä vähän murjottaa esimerkiksi käden lähestyessä, mutta eiköhän ikävät kokemukset pian unohdu. Punski on herkkujen perään, joten niiden avulla luottamusta on helppo rakentaa.

Punski tuntuu tulevan hienosti toimeen muiden kissojen kanssa ja tykkää leikkiä varsinkin sijaiskodin nuoren kissan kanssa. Punski on kilttiä ja alistuvaa tyyppiä ja mieluummin väistää mahdollisia konflikteja, joten kovin voimakastahtoisen kissan kaveriksi hän ei ole paras vaihtoehto. Ainoana hän olisi varmasti yksinäinen, joten kiltin kissakaverin täytyisi odotella uudessa kodissa tai sitten joku Punskille tuttu kaveri voisi muuttaa mukana.

Punski on tottunut sijaiskodissa myös koiriin ja arvostaisi varmasti verkotettua parveketta tai ulkotarhaa, jossa nuuskia ulkoilmaa. Punskin lempipaikka on ikkunalla lintulaudan touhuja tähystämässä.

Punski haluaisi mieluiten kotiin, jossa on kokemusta vähän aremman kissan kesyttämisestä ja käsittelystä.

Punski syö tällä hetkellä viljatonta ruokaa.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti komealle Punskille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.