Reetta ( MINÄ LÖYSIN KODIN! )

Oulu / Kotia etsii Reetta-rouva

Minä olen Reetta, noin 10-vuotias entinen maalaisrouva, ja etsin nyt omaa loppuelämän kotia. Uudessa kodissani ei tarvitse välttämättä olla minulle kissaseuraa, sillä olen oppinut viihtymään hyvin myös yksikseni. Sijaiskodissa olen kuitenkin tottunut muihin kissoihin ja koiraan, joten muut lemmikit ovat ok. Lapsia saatan hieman jännittää.

Entisessä elämässäni kuljin vapaasti ulkona, ja siksi en aivan vielä hahmota tätä uutta elämää sisäkissana. Arvostan toki kovasti lämmintä sohvannurkkaa, mutta minua tuppaa laulattamaan välillä kovasti, sillä sijaiskodissani ei ole harmillisesti ollut mahdollisuutta turvalliseen ulkoiluun. Siksi olisikin vallan mukavaa, että uudessa kodissani olisi ulkotarha, jossa pääsen haistelemaan luonnon tuoksuja. Kotikissaelämä sujuu kuitenkin kaikkiaan vallan hienosti, sillä osaan käyttää hiekkalaatikkoa sujuvasti, ja kaikenlainen kissanruoka maistuu minusta hyvälle. Pötköttelyseuraakin minusta saa sohvalle, sillä nukun mielelläni päiväunet ihmisen lähellä!

Olisitko juuri sinun sohvalla tilaa minunkaltaiselle kaupunkilaistuneelle rouvakissalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

terveisin Reetta (Miauuuuuu!)

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.