Rocky (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Rocky, kotoisammin Roki, on noin 8-vuotias seurallinen, kiltti ja puhelias poika. Se on iästään huolimatta leikkisä ja vauhdikas herra, joka kaipaa leikkitilaa ympärilleen. Roki pitää rapsutuksista ja hakeutuu myös syliin mielellään. Luottamus syntyy nopeasti uusiinkin ihmisiin ja Roki on sijaiskodissa tullut myös toisen kissan kanssa toimeen. Lapsia se pelkää kovasti, joten se etsiikin kotia aikuistaloudesta. Suhtautumisesta koiriin ei ole tietoa. Ihanteellinen koti löytyisi rauhallisen, aikuisen pariskunnan/yksineläjän luota

Rokille maistuu ruoka hyvin ja tällä hetkellä se syö mieluummin märkä- kuin kuivaruokaa. Roki on sijaiskodissa ollut kastroinnin jälkeen sisäsiisti. Se on käynyt hammaslääkärissä ja suukin on nyt kunnossa. Rokilla on toisessa etukäpälässä mahdollisesti alkavaa nivelrikkoa (kuvattu ontuman vuoksi), mutta tällä hetkellä se ei ole kipeä eikä se onnu jalkaansa. Vauhtia piisaa välillä liiankin kanssa! Roki viihtyy turvallisesti verkotetulla parvekkeella ja se voisi harjoittelun avulla tottua myös valjasulkoiluun.

Roki on kastroitu, sirutettu, madotettu, fiv/felv testattu sekä rokotettu. Rokin korvat olivat sijaiskotiin tullessa pahasti paleltuneet ja korvankärjet ovatkin kuivuneet pois. Korvat on tutkittu lääkärissä ja ne ovat parantuneet tosi hyvin. Roki odottaa yhteydenottoja sijaiskodissaan Kempeleessä.