Rölli

Oulu  / Kotia etsii rakastettava Rölli

Arviolta 2015 syntynyt Rölli etsii nyt ikiomaa tölliä, jossa saisi rauhassa asustaa sekä saalistaa leluhiiriä ja nappuloita. Rölli sopisi ainoaksi kissaksi tai mahdollisesti toisen rauhallisen kissapojan kaveriksi. Olisi myös hyvä, jos tulevassa kodissa ei olisi pieniä lapsia ja koiria.

Tämä metsän Rölli tykkää mieluusti nuuhkumattoilusta ja muusta aktivoinnista päiväunilla kuorsaamisen lisäksi. Myös ihmisen kanssa leikkiminen on muun aktivoinnin mukana alkanut kiinnostaa arkaa poikaa. Ennen Rölli myös piiloutui vierailta, mutta nykyään nuuhkumatolla loikoilu ja kehrääminen myös oudompien ihmisten seurassa on alkanut tuntua mukavalta ja turvalliselta. Myös auringonotto ikkunan ääressä kissapuussa on Röllille tärkeää puuhaa: silloin siellä voi nimittäin rauhassa nukahtaa maha pystyssä, häntä puusta roikkuen. Kovat äänet ja liikkeet voivat kuitenkin säikäyttää Röllin ja keskeyttää auringonoton. Rölli kaipaisikin rauhallista kotia, jotta hänen ei tarvitsisi kipittää piiloon kesken auringonpalvonnan. Turvallinen ulkoilu verkon läpi voisi olla myös Röllin mieleen, sillä ilman haistelu ja lintujen tiiraus ovat myös mieluisaa tekemistä.

Ujon luonteen omaavan Röllin ikiomalta kodilta vaaditaan paljon kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Vaikka sohvalla makoileva Rölli saattaakin toisinaan hieman silitettäessä jo kehrätä, ei hän vielä kauheasti kuitenkaan välitä ihmisen koskeutuksesta. Tulevan kodin on myös hyvä tietää, että Röllillä on ollut useita lääkärikäyntejä yhdistyksellä olonsa aikana: Röllille on mm. tehty iso hammasremontti, ja herkkävatsaisuuden vuoksi pojan tulee olla erityisruokavaliolla todennäköisesti koko loppuelämän ajan. Uuden omistajan tuleekin sitoutua Röllin erityisruokavalion noudattamiseen sekä varautua mahdollisiin tuleviin lääkärikuluihin. Oman ihmisensä Rölli kyllä palkitsee kiintymyksellään ja ikuisella ystävyydellään!

Olisiko juuri sinulla sopiva tölli ja sydämessäsi tilaa rakastettavalle Röllille? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.