Romeo ja Taneli

Romeo ja Taneli ovat luonnosta pelastetut kissapojat, jotka ovat samassa sijaiskodissa kasvaneet erottamattomaksi parivaljakoksi. Kunhan alun sähinöistä ja jännityksestä päästiin yli näistä kahdesta on kuoriutunut valloittavat persoonat.

Taneli on energinen ruokaa rakastava kolli. Varsinkin ruoka-aikaan Taneli on erittäin huomionkipeä ja kehrää jaloissa kunnes saa ruoan eteensä. Taneli tykkää rapsutuksista ja useimmiten tuleekin syliin kehräämään. Tie Tanen sydämeen käy vatsan kautta ja vähemmän tututkin ihmiset pääsevät hellyyden kohteeksi kunhan vastineeksi on tarjota herkkuja. Taneli suhtautuu vieraisiin ihmisiin kuitenkin varauksella ja tutustua pitää kissan ehdoilla. Taneli on luonteeltaan hyvin kiltti ja on ottanut vastaan myös uudet sijaisasukit ongelmitta. Aktiivisuutta ei tältä tapaukselta kuitenkaan puutu, sijaiskodin leluhiiret sekä korkea raapimispuu ovat olleet kovassa käytössä ja Romeon kanssa saattaa olla rajumpiakin leikkejä.

Romeo on hieman ujompi mutta ei silti vähäisempi tästä kaksikosta. Mitään ei ikinä tarvitse tehdä yksin sillä Romeo on äärettömän utelias ja aina kaikessa mukana. Rapsutuksia ei vielä hyväksy, mutta lähelle tulee jo köllöttelemään. Kuten Tanelikin, Romeo on perso ruualle ja sen avulla saa luottamusta rakennettua nopeastikin. Romeo tykkää olla huomion keskipisteenä, yksi lempipaikoista onkin suoraan television edessä, mutta vain silloin kun sitä joku katsoo. Nämä kauniit pojat etsivät yhdessä loppuelämän kotia jossa riittää rakkautta, ruokaa ja rapsutuksia.