Roope (Tilapäisesti poistettu kotia hakevista tutkimusten vuoksi)

Oulu / Kotia etsii herrasmies Roope

Moikka vaan kaikille, minä olen Roope, noin 3-4 -vuotias ujo poika, ja saavuin vastikään Popopetille etsimään ikiomaa kotia!

Olen entinen ulkokissa, mutta täällä sijaiskodissa minusta on kuoriutunut hyvin nopasti erittäin kiltti, utelias ja varsin kesy sisäkissa. Jopa niinkin kesy, että minua saa muutamia kertoja päivässä rapsuttaa sängyllä jo melko pitkäänkin. Jotain ikäviä kokemuksia minulla kyllä taitaa vielä tuolla muistissa kuitenkin olla, sillä lähestyttäessä singahdan piiloon melkoisella vauhdilla. Pikkuhiljaa olen alkanut kuitenkin jäämään paikoilleen, näin alkuun esimerkiksi ruokakupin viereen ruoka-aikana, kunhan minua lähestytään hitaasti. Viereen minut saakin parhaiten, kun vain istuu rauhassa paikallaan, ojentelee rapsutuksia tarjoavaa kättä, ja siristelee ystävällismielisesti silmiä. Ja mikäli saan lähestyä ihmistä omaan tahtiini, viihdyn kyllä hyvin siliteltävänä!

Minun tulevan kotini tulee kuitenkin tietää eräs asia: olen nimittäin menneisyyden seikkailuillani saanut itselleni FIV-tartunnan. Tällä hetkellä FIV on minulla kuitenkin oireeton, eikä se siksi vaadi uudelta kodilta muuta kuin mahdollisimman hyvin terveyttäni tukevat olosuhteet. Koska FIV voi tarttua toisiin kissoihin, etsin kotia ainoana kissana tai vaihtoehtoiseeti toisen/toisten FIV-kissojen kaverina.

Olisiko juuri sinulla kotona paikka tälllaiselle hieman ujommalle ja itsenäisemmälle, mutta silti päivittäin hellyyttä ja huomiota kaipaavalle kovia kokeneelle herrasmiehelle? Mikäli sydämesi sanoo kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.