Rosita (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii ylväs Rosita

Rosita on noin 10-vuotias omanarvontuntoinen, säpäkkä rouvakissa. Toisista kissoista Rosita ei välitä, vaikka heitä jotenkuten sietääkin. Siksi Rosita etsii rauhallista ja ymmärtäväistä kotia, jossa rouva saisi paistatella yksin valokeilassa, ja jossa ymmärretään antaa Rositalle tarvittaessa omaa tilaa ja rauhaa.  Lapsiperheeseen Rosita ei sovellu (ainakaan pienten lasten seuraan), ja paras vaihtoehto olisikin rauhallinen aikuisten ihmisten koti, jossa Rosita voi jatkaa hienosti alkanutta luottamuksen rakentamista ihmistä kohtaan.

Kaunis ja ylväs Rosita tietää mitä tahtoo, ja ilmaisee tahtonsa maukumalla ja sähisemällä. Rosita onkin vielä jokseenkin arvaamaton, ja ihminen saa herkästi käpälästä jos ei ole tarkkana. Sijaiskodin emäntä tosin on Rositan metkut ja kujeet jo oppinut lukemaan, ja emäntä saakin jo silitellä Rositaa tämän niin salliessa. Ja kyllähän Rosita huomiosta osaa nauttia! Hän kehrää silitettäessä, puskee innokkaasti ja muutenkin kiehnää mielellään jaloissa. Rosita on myös leikkisä, ja kaikenlaiset jahtausleikit ovat kovasti Rositan mieleen. Rouvakissan jokaamuinen rutiini onkin purkaa enimmät energiat narun jahtaamiseen. Arvaamattomuudestaan huolimatta Rosita on siis aivan ihastuttava vanha rouva ja valloittava persoona.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma ylväs kissaruhtinatar? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Rositalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.