Routa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kiltti Routa-poika

Routa Raitapaita Harmaanuttu, arviolta vuoden ikäinen nuori kolli, etsii nyt sitä ikiomaa kotia. Tulevassa kodissa tulisi olla ainakin yksi leikkisä kissakaveri, sillä Routa on hyvin sosiaalinen ja kaipaa touhukasta seuraa.

Luonteeltaan Routa on utelias, mutta vielä hieman ujo. Hän antaa kuitenkin jo melko hyvin silittää, vaikka ihmisen lähestyvät kädet ovatkin vielä välillä hieman pelottavia. Pään rapsutukset ovat Routan mielestä kuitenkin niin mukavia, että niistä hän osaa jo nautiskella kehräten. Toisinaan herra tulee jopa itse pyytämään, että voisiko ihminen kyhnyttää hänen päätänsä.

Leikkimisen salatkin ovat tulleet jo tälle silkkiturkille tutuksi. Pallot ja hiiret saavat Routalta kovaa kyytiä, mutta lelukepit ovat sen sijaan epäilyttäviä. Tätä nykyä Routan jokaiseen päivään kuuluu myös painimatsit talon oman nuoren kollin kanssa. Samainen kolli on myös opettanut Routalle tärkeitä kissojen tapoja: esimerkiksi sen, että ihmisen laittaessa ruokaa kuuluu tämän jaloissa kiehnätä niin, että pahaa-aavistamaton ihmisuhri meinaa lentää nokalleen. Joka päivä kuuluu saada myös muutama hepulikohtaus. Ja suotavinta sen saaminen on yöaikaan, juuri kun ihmiset ovat menneet nukkumaan.

Routa Raitapaitamme on myös kova juttelemaan. Paikkoja tutkaillessaan ja leikkiessään hän purisee paljon itsekseen. Toisille kissoille ääni on taas on toisenlainen, silloin kuristaan sievästi. Ja kun Routaa alkaa jännittää tai kun hän innostuu kovasti – kuten ruoka-aikaan tapahtuu – kuuluu raitapaidan suusta tomeraa puhinaa. Ruokaa kohtaan Routa onkin hyvin ahne. Lähes kaikki uppoaa, mitä kuppiin vain laitetaan, ja syy tähän löytyy todennäköisesti herran menneisyydestä. Routa oli sijaiskotiin tullessaan nimittäin hyvin laiha, mutta penturuuan sekä miehen kokoisten ruoka-annoisten myötä hän on onneksi alkanut saada pikkuhiljaa painoa. Herkän vatsan vuoksi Routa kuitenkin noudattaa viljatota ruokavaliota.

Routa saa vielä tehosterokotuksen helmikuun aikana, mutta sen jälkeen hän olisi valmis muuttamaan ikiomaan kotiinsa. Olisiko juuri sinulla hakusessa hurmaava harmaanuttu? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Routalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.