Rundi

Oulu / Kotia etsii kiltti Rundi-kolli

Päivitys 30.5.2022: Rundin arkuus on vähenemään päin, ja hän on alkanut lämmetä pikkuhiljaa rapsutuksille!

Minä ole Rundi, 3-vuotias komistus, ja etsin ikiomaa kotia. Populaatiotaustani vuoksi olen vielä arka, ja siksi viihdyn päiväsaikaan vielä enimmäkseen piilosilla. Yhä useammin ja useammin kuitenkin uskaltaudun jo pois sängyn alta – toisinaan katselemaan maailmanmenoa ikkunalaudalle, toisinaan juttelemaan ihmiselle. Tällöin siristelen silmiä kauniisti, sillä siten haluan kertoa tuolle tyypille, että olen vallan ystävällisin aikein liikenteessä!

Arkuutta ymmärtävän ja minulle aikaa antavan ihmisen lisäksi toivon tulevalta kodiltani myös kissaseuraa, sillä populaatiossa eläessäni olen tottunut lajitovereihin. Sen lisäksi että saan muista kissoista turvaa, voisi kesyn kissan esimerkki auttaa minua arkuuteni selättämisessä. Tulevan kotini on myös hyvä tietää, että minulla ja muutamalla muulla samasta populaatiosta tulleella kissalla on havaittu lonkissa lievää jäykkyttä. Ei ole tietoa, onko kyse vain jumista vai syntyperäisestä ominaisuudesta, mutta toistaiseksi eläinlääkäri ei nähnyt tarvetta jatkotutkimuksille. Uuden omistajani tulisi kuitenkin muistaa seurata (kaiken minun ihastelun lomassa) myös hieman tarkemmin liikkumistani ja hakeutua tarvittaessa jatkotutkimuksiin.

Olisitko juuri sinä ihminen, jonka kanssa voisin jatkaa kesyyntymistäni? Mikäli kärsivällisen luonteen lisäksi omaat myös silmien ystävällismielisen siristelyn taidon, laita ihmeessä viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.