Runo (MINÄ LÖYSIN KODIN)

Oulu / Kotia etsii ujo Runo-neiti

Mistä löytyisi koti arviolta 3-vuotiaalle Runo-neidille? Runo toivoisi löytävänsä itselleen rauhallisen kodin, jossa hän voi jatkaa omaan tahtiinsa hyvin alkanutta kesyyntymistä. Runon kannalta voisi olla myös hyvä, jos tulevassa kodissa olisi rauhallinen kissakaveri odottamassa.

Luonteeltaan Runo on ujo, mutta hän antaa kyllä ihmisen silittää ja jopa nauttii pään rapsutuksesta. Populaatiotaustan vuoksi koskeminen kuitenkin vielä vähän jännittää, minkä vuoksi Runo saattaa toisinaan vielä heilauttaa käpälällä sen merkiksi, että rapsutukset riittävät tällä erää. Joskus Runo saattaa jopa hieman näykkäistä, joten ihan pienten lasten perheeseen Runo ei siksi sovellu. Runo kuitenkin nauttii nykyisestä kotikissan elämästään; leikkiminen ja arkisten askareiden seuraaminen keittiössä ovat hänen lempipuuhiaan.

Olisiko juuri sinulla kotonasi paikka ihanalle Runo-neidille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.