Safir (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Safir on noin 5-vuotias, pikimusta hurmaava herrasmies ja asuu sijaiskodissaan Oulussa. Hän on luonteeltaan leppoisa löllykkä mutta hyvän lelun osuessa kohdalle, on matot melko äkkiä rullalla. Perus käytöstavat on hallussa, ei tuhoa paikkoja (paitsi ehkä leluja ja viherkasveille osaa myös antaa kyytiä jos tielle sattuvat). Turkkiakin voi harjata ja kynsiä leikata ilman isompia kommelluksia. Hän rakastaa paijailua sängyssä ennen nukkumaanmenoa ja heti aamulla herättyä. Näin korona-aikaan myös kotona työskenteleviltä etätyöntekijöiltä osataan vaatia rapsutustauko.

Safir on sijaiskodissaan tottunut myös muihin kissoihin, eikä ole osoittanut aggressiota näitä kohtaan. Yhteiselämä on sujunut tutustumisen jälkeen hyvin harmonisesti. Safir on lunki jätkä, eikä turhista stressaa. Safirilla on hännänpäässä pieni, lähes huomaamaton häntämutka joka ei tuota kipua tai haittaa hänen elämää millään lailla. Safir on perusterve katti vailla hyvää loppuelämän kotia.

Safir luovutetaan rauhalliseen kotiin, ja eikä haittaisi jos sieltä löytyisi jo ennestään kissakaveri. Safir on leikattu, rokotettu, turvasirutettu sekä Fiv-ja Felv negatiiviseksi testattu. Safiria, niin kuin ei muitakaan yhdistyksen kissoja luovuteta vapaana ulkoileviksi, vaan mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua aina valvottuna esim. Valjaissa, kissatarhassa tai lasitetulla/verkotetulla parvekkeella. Sijaiskodissaan Safir ei ole tottunut ulkoiluun.