Sampo ja Myrsky

Oulu / Kotia etsivät Sampo ja Myrsky

Missä olisi koti tälle suloiselle kaksikolle? Sampo ja Myrsky ovat ystävystyneet sijaiskodissa, jossa Sampo haki ja sai turvaa Myrskystä. Siksi parivaljakko muuttaa uuteen kotiin vain yhdessä.

Sampo on noin puolen vuoden ikäinen pentu. Luonteeltaan hän on leikkisä ja utelias, vaikka arasteleekin vielä hieman ihmistä. Sampo on kuitenkin hienosti jo tottunut kodin erilaisiin ääniin ja touhuihin.

Myrsky on kaksivuotias kolli, jota ihmisen äkkinäiset liikkeet vielä hieman ujostuttavat. Myrsky suhtautuukin vielä hieman epäluuloisesti vieraisiin, mutta tutut ihmiset saavat häneltä pusuja sekä puskuja. Myrsky on myös tottunut lapsiin, ja hän rakastaa kovasti muita kissoja.

Uuden onistajan on hyvä tietää, että Myrskyn toinen silmä rähmii hieman. Eläinlääkärin mukaan kyse on joko ahtaasta kyynelkanavasta tai herpeksestä, mutta rähmiminen ei aiheuta lisätoimenpiteitä. Myrskyn silmää on kuitenkin syytä varautua hoitamaan oireiden mukaan kosteapyyhinnällä sekä lysiini-lisäravinteella, joka lisätään ruuan sekaan.

Voit lukea lisätietoa kissan herpesviruksestä täältä: https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-herpesvirus/

Olisiko juuri sinulla sopiva koti tälle mustavalkoiselle kaksikolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Sampolle ja Myrskylle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.