Sindi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Sindi-tyttö

Sindi on arviolta 3-vuotias rauhallinen kissatyttö. Sindi, joka tuntee myös lempinimen Pimpula, etsii nyt kotia, jossa olisi mahdollisesti jo kissakaveri valmiina odottamassa häntä.

Yhdistykselle saapuessaan Sindi oli hyvin arka. Sijaiskodin hellässä huomassa tyttö on kuitenkin kesyyntynyt hienosti, ja nykyisin Sindi uskaltaa olla oman tutun ihmisen läsnäollessa jo rohkeasti esillä. Vaikka Sindi on osoittautunut jopa uteliaaksi luonteeltaan, uudet ihmiset ja asiat kuitenkin edelleen jännittävät häntä. Ruuan ja herkkujen avulla on kuitenkin hyvä tutustella Sindiin ja ansaita hänen luottamus, sillä neiti rakastaa raakaruokaa ja kanankauloja!

Olisiko juuri sinulla sopiva koti ihanalle Sindille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.