Sintti (Cindi) (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Päivitys: Sintistä on tullut useita hakemuksia ja haastattelut on kesken joten emme ota toistaiseksi vastaan uusia kyselyjä. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Sintti (Cindi) on noin 1-vuotias narttukoira. Sintti on vielä todella pentumainen, vilkas energinen ja iloinen neitokainen. Yksinolo hoitopaikassa on sujunut hyvin, aluksi saattaa piipata oven takana, mutta rauhoittuu melko nopeasti. Neiti on kova hyppimään ja kovin innoissaan kaikista ihmisistä. Tulee myös toimeen toisten koirien kanssa hienosti.

Hoitopaikassa on Sintillä ollut kolme koirakaveria. Sintti on ilmeisesti Plotti-ajokoira mix ja se näkyy kyllä kiinnostuksena esim lintuja kohtaan ja tykkää käyttää nenäänsä. Sintti on kokeillutkin jälkeä hoitopaikassa ja jäljitti tosi hienosti ja tykkäsi kovasti työskentelystä.

Aktiivisena koirana Sintille tulisi tarjota paljon aktiviteettejä ja tyttö olisi loistava kaveri monenlaiseen harrastukseen. Neiti on todella avoin ja rohkea kaikissa tilanteissa. Kaiken kaikkiaan Sintti on todella kiltti, mutta vaatii peruskoulutusta ja aktivointia energian purkamiseksi.

Sintti rokotetaan, sirutetaan ja steriloidaan ennen uuteen kotiin muuttoa ja on Oulussa sijaiskodissa.