Stina

Päivitys 30.1.2022: Stinan vointia seurataan ja kodinetsintäilmoitus päivitetään lähiaikoina.

Stina on 8-vuotias kaunis kissarouva. Stina on alkujaan isosta sisäpopulaatiosta, joten se on hyvin varauksellinen vieraita ihmisiä kohtaan. Tuttua sijaiskotihoitajaa se käy puskemassa, antaa rapsuttaa ja juttelee kovasti varsinkin ruoka-aikaan.

Muiden kissojen seurassa Stina on rohkea ja utelias. Jostain syystä se kiusaa melkein saman ikäistä siskoaan, joten niille etsitään koteja erikseen. Aiemmin sisaruksille etsittiin yhteistä kotia. Stina tulee muiden hoitopaikassa olevien kissojen kanssa toimeen hyvin ja käy ystävällisesti puskemassa niitä. Usein se lepäileekin lähekkäin muiden kanssa, joten se voisi pitää reippaasta, rauhallisesta kissakaverista.

Stina on utelias luonne ja se seurailee pihan touhuja mielellään verkko-oven takaa. Stinalla on sijaiskotiin tullessaan ollut haasteita sisäsiisteyden kanssa. Viljaton, kalaton ruokavalio ja kaksi hiekkalaatikkoa ovat olleet toimiva yhdistelmä, eikä vahinkoja ole sattunut pitkään aikaan. Stina on kuitenkin herkkä muutoksille ja muuttaakin vain ymmärtäväiseen kotiin, jossa ei säikähdetä jos muuttostressi aiheuttaa alkuun huteja hiekkalaatikon viereen. Stina ei ole sopiva kissa lapsiperheeseen, mutta olisi varmasti kiva kissa aikuistalouteen, jossa jaksetaan antaa aikaa tottua uuteen paikkaan. Stina on elellyt rauhallisten koirien kanssa aiemmassa sijaiskotipaikassaan.

Päivitys 1.9.2021: Stina on ollut jonkin aikaa ainoana kissana (hetkittäin muiden kanssa) eikä hutipissoja ole tullut pitkiin aikoihin. Muiden kissojen seurasta Stina ei juuri perusta ja varsinkin omista laatikoistaan on todella tarkka, joten soveltuisi parhaiten ainoaksi kissaksi.

Stina on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja testattu negatiiviseksi fiv ja felv osalta.
Stina odottaa kotiehdokkaita kylään sijaiskodissaan Oulussa.

Stinasta lisää kuvia ja videoita fb:ssä Sohvin sijaiskodin sivuilla!