Sulo ja Sumu ( Meistä tuli paljon kyselyitä joten ilmoitus pois )

Oulu / Kotia etsivät sisarukset Sulo ja Sumu

Tässä esittäytyvät Sulo (kuvassa vasemalla) ja Sumu (kuvassa oikealla), sisarukset, jotka ovat erottamaton parivaljakko. Koska sijaiskodin 10-vuotias lapsi on ollut korvaamaton apu pentujen kesyttämisessä, ovat sisarukset tottuneet monen ikäisiin lapsiin sekä vauhdikkaaseen menoon ja meininkiin.

Sisaruksista Sulo on rohkeampi, oikea ahne herkkusuu, joka tilaisuuden tullen varastaa makkarat leivän päältä parempiin suihin. Suurinta herkkua ovat kuitenkin kanansydämet sekä maksamakkara, niitä Sulo voisi popsia vaikka kuinka paljon! Luonteeltaan Sulo on myös vallan touhukas ja utelias, eikä hän arastele ihmistä lainkaan. Kaikki rapiseva saakin tämän kehruukoneen kirmaamaan päätä pahkaa paikalle!

Sumu puolestaan on luonteeltaan veljeään varovaisempi. Koska Sumu ei oikein välitä kosketuksesta, seuraa hän ihmisten touhuja mielummin hieman etäämmältä. Sulon kanssa Sumu kuitenkin heittäytyy mielellään vauhdikkaisiin leikkeihin, toivottavasti niitä varten uudesta kodista löytyy kaksikolle kunnon kiihdytyskaista!

Sulo ja Sumu ovat kaikkiruokaisia ja sisäsiistejä. Heidän tarkka ikä ei ole tiedossa, mutta kaksikko on valmis muuttamaan uuteen kotiin joulukuun aikana. Sulo ja Sumu luovutetaan vain yhdessä.

Olisiko sinulla kotonasi paikka tälle vauhdikkaalle kaksikolle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Sulolle ja Sumulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.