Taavetti (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hurmaava Taavetti-poika

Taavetti on noin 5-vuotias komea kolli, joka rakastaa leikkimistä, painimista sekä juoksuralleja kissakavereidensa kanssa. Loppuelämän kodissa tulisikin olla tarjolla lajitovereiden seuraa, sillä kissakaverit ovat selkeästi Taavetille hyvin tärkeitä. Koska Taavetti on vielä hieman arka, tulisi hänen tulevalla kodilla olla myös ymmärrystä ja kärsivällisyttä, jotta Taavetin kesyyntyminen voi jatkua myös uudessa kodissa.

Sijaiskodissaan Taavetti on reipastunut paljon lyhyessä ajassa. Tässä olennaisessa roolissa ovat olleet juurikin kissakaverit, joille tämä hellyttävä poika kurnuttaa hurmaavalla, iloisella äänellä. Mutta osaa Taavetti jutella ihmisillekin! Etenkin ruoka-aikaan tämä kollipoika saattaa päästää ilmoille hentoa, kissanpentumaista maukumista. Myös herkkupussin rapistessa Taavetti tulee varmistamaan, että hän saa varasti osuutensa – toisinaan Taavetti yllättää kiipeämällä jopa syliin asti hakemaan makupalat! Taavetin vatsa on kuitenkin sen verran herkkä, etteivät mitkä tahansa herkut ja ruoka käy. Sijaiskodissa Taavetti onkin tottunut syömään viljatonta sekä herkkävatsaiselle sopivaa ruokaa.

Kissakavereiden kanssa leikkimisen lisäksi Taavetin päivään kuuluu ehdottomasti myös huiskalelun saalistus. Kun huiska on napattu, kantaa Taavetti sitä ylpeästi ja määrätietoisesti ympäriinsä, eikä hän millään malttaisi päästää saaliistaan irti. Ihmisen touhutkin kiinnostavat, ja yhä useammin Taavetti hakeutuu myös kiinnostuneena seuraamaan mitä kaksijalkaiset puuhaavat. Öisin tämä hurja huiskansaalistaja saattaa kiivetä jopa sängyn jalkopäähän nukkumaan. Taavetin kanssa onkin varmasti tiedossa vielä lukuisia mukavia yllätyksiä kesyyntymisen tiellä, sillä sijaiskodissa saadaan päivittäin todistaa, kuinka Taavetti reipastuu ja uskaltaa voittaa ujoutensa.

Olisiko juuri sinulla rauhallinen koti ja tilaa sydämessäsi tälle hurmaavalle pojalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Taavetille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.