Tasseli (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii suloinen Tasseli-neiti

Tasseli on 4-vuotias, pieni ja pörröinen tyttökissa, joka etsii itselleen rauhallista, aikuista kotia. Koska Tasseli on asunut ikänsä laumassa, tulisi myös uudessa kodissa olla kissakaveri tai -kavereita. Tasseli voidaan myös adoptoida uuteen kotiin sijaiskodissa asuvan kissakaverin kanssa.

Taustansa vuoksi Tasseli on vielä arka, mutta näkee, että ajan kanssa kärsivällisyys palkitaan. Tästä kauniista tyttelistä tuleekin vielä varsinainen kainaloinen, sillä Tasseli pitää kovasti ihmisen seurasta. Jo nyt hän pyörii mielellään ihmisten ympärillä, etenkin herkkuja pyytämässä. Herkkujen lisäksi Tasseli rakastaa myös kissakavereitaan sekä ulkoilua. Siksi toiveissa olisikin, että uudessa kodissa olisi ulkotarha tai verkotettu parveke, jossa Tasseli saisi nauttia päivittäisen raitisilma-annoksensa. Valjasulkoilua Tasselille ei suositella lainkaan hänen taustansa vuoksi.

Ujoudestaan huolimatta Tasseli on siisti, kiltti ja kaikkiruokainen. Hän olisikin jo valmis uuteen kotiin, kunhan vain se oikea osuu kohdalle.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma neiti Sievänen? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Tasselille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.