Tassu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Tassu-tyttönen

Tassu on kesäkuussa 2023 syntynyt tyttöpentu, joka etsii nyt ikiomaa kotia. Tulevassa kodissa tulisi olla kissakaveri odottamassa, tai vaihtoehtoisesti Tassu voi muuttaa uuteen kotiin emonsa Varjon tai sijaiskodissa majailevan toisen pennun Kiiskin kanssa.

Mustavalkoinen Tassu on luonteeltaan hieman ujo, mutta hän seurailee mielellään ihmisten toimia. Tassu myös nauttii rapsutuksista ja yhteisistä leikkihetkistä, mikäli niitä tarjoava ihminen vain on hänen mielestään tarpeeksi luotettava. Tällaisten ihmisten viereen Tassu myös tulee mielellään sohvalle pötköttelemään. Tassu on erittäin perso herkuille, ja hän osaakin niitä taitavasti kerjätä. Toki myös tavallinen ruoka maistuu, ja sen tarjoilua Tassu jouduttaa usein pienellä, mutta tehokkaalla maukaisulla.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Tassulle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.