Tenho (MINUSTA TULI JO HAKEMUKSIA KOVASTI KIITOS!)

Oulu / Kotia etsii hellyydenkipeä Tenho

Nyt olisi loppuelämän koti hakusessa noin 4-vuotiaalle Tenho-kollille. Tenho on elellyt sijaiskodissa ainokaisena lemmikkinä, mutta voi olla, että hän tulisi toimeen sopivissa olosuhteissa myös toisten eläinten kanssa.

Tenho on varsinainen sydäntenvalloittaja, ja hän rakastaa rapsutuksia sekä silityksiä. Tenho nauttii myös suuresti viikottaisista harjaushetkistä, kun hänen uskomattoman pehmeää turkkiansa kammataan. Luonteeltaan tämä kaunis silkkiturkki on leikkisä, aktiivinen ja utelias, eivätkä kodin erilaiset äänet enää pelota häntä lainkaan niin paljon kuin Tenhon saapuessa sijaiskotiin. Tenho on myös tottunut hienosti ihmisten läsnäoloon, ja hän on osoittautunut hyvin hellyydenkipeäksi kissaksi.

Tenho nukkuu usein mielellään mahdollisimman lähellä ihmistä. Mukavaksi ajanvietteeksi on myös osoittautunut maailmanmenon tutkailu turvalliselta parvekkeelta.

Tenho syö renal-ruokaa, koska hänen munuaisarvonsa ovat koholla. Välillä Tenho herkuttelee myös naudan sydämellä. Ruoka-ajoista Tenho osaa muistuttaa omatoimisesti, mikäli eväät eivät ole ajoissa lautasella.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti hurmaavalle Tenholle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Tenholle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.