(ME LÖYSIMME KODIN!) Thelma ja Albert

Thelma ja Albert ovat noin kahdeksan kuukauden ikäiset kisu sisarukset ja etsivät loppuelämän kotia yhdessä. Albert pitää koko ajan huolta Thelma siskosta joka on vähän veljeään pienempi. Albert on touhukas kisu poika joka keksii koko ajan uusia leikkejä ja pyytää aina Thelman leikkiin mukaan ja Thelma innostuu aina, vaikka on vähän veljeään rauhallisempi. Energiaa ja vilskettä näiden sisaruksien kanssa riittää ja silmä kostuu, kun katselee kuinka nämä pienet nauttivat elämästä, kun on lämmin peti, herkku ruokaa ja paljon leluja ja rakkautta. Ei tarvitse enää kylmissään ja nälissään etsiä lämmintä lepo paikkaa.

Sisarukset luovutetaan vain yhteiseen kotiin. Turvallinen ulkohäkki josta he pääsevät kulkemaan ikkunan kautta oman mielen mukaan olisi varmaan kisuille mieluinen. Valjaisiin he eivät ole tottuneet ja näin vikkelät kisut pääsevät usein valjaista karkuteille ja nämä kisut ovat varmasti onnellisia ilman ulkoiluakin. Pääasia on, että ovat turvassa kylmältä, nälältä ja pelolta rakkaassa ikiomassa loppuelämän kodissa. Sisarukset osaavat käyttää hiekkalaatikkoa täydellisesti ja ovat erittäin siistejä, kultaisia ja terveitä kisu lapsia. Thelma ja Albert asuvat tällä hetkellä sijaiskodissa Oulun eteläpuolella.

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.