Tilleri

Oulu / Kotia etsii hurmaava Tilleri

Minä olen Tilleri, 5 kuukautta vanha poikakissa, ja etsin nyt loppuelämän kotia, jossa olisi tarjolla leikkiseuraa. Parasta olisi, jos tulevassa kodissani olisi ennestään suunnilleen saman ikäinen pentukissa, sillä olen vallan vauhdikas ja energinen tapaus. Tulen kyllä hienosti toimeen myös muiden, hieman vanhempien kissojen kanssa, ja uskallan lähestyä heitä (nätisti tottakai!) vaikka joku tyypeistä sattuisikin olemaan hieman myrtsillä päällä.

Minun kaksi sisarustani ovat jo matkannet loppuelämän koteihinsa, mutta minä olen saanut elellä täällä sijaiskodin huomassa hieman pidempään, sillä olen tarvinut hieman enemmän aikaa arkuuteni vuoksi. Nyt olenkin jo hienosti rohkaistunut: kehrään kovaan ääneen kun minua silitetään, mutta sylissä en ainakaan toistaiseksi vielä viihdy. Myös uteliaisuus on voittanut, ja olen ottanut rohkeasti taloa haltuun tutkailemalla paikkoja,

Olisiko juuri sinun kotonasi paikka ja leikkiseuraa energiselle pentukissalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hurmaavalle Tillerillemme tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.