Tiuku ja Toivo

Tässäpä olisi jollekin omat kerrostalokyttääjät vailla vertaa. Toimivat myös omakoti-tai rivitalossa 😼 Raportoivat säännöllisesti pihan tapahtumista 😃Luovutetaan pelkästään sisäkissoiksi ja hauskaa näiden kanssa varmasti piisaa koko elämän ajalle. Toivolle ja Tiukulle siis yhteinen koti etsinnässä.

TOIVO
Toivo on pienehkö häntämutkainen kolli. Häntämutka ei haittaa Toivon elämää mitenkään, on vain persoonallinen lisäys. Toivoa voisi kuvailla itsenäiseksi tutkimusmatkailijaksi. Hän käy asuntoa läpi ja kokeilee joka tasoa, olisiko se hyvä paikka päiväunille ja kodin tapahtumien tarkkailuun. Toivo myös muistaa olla ruokakupilla ensimmäisenä ja lähteä viimeisenä. Leikkii paljon itsekseen leluilla ja Tiukun kanssa.

TIUKU
Tiuku alkuun sähisi pienestäkin liikkeestä ja ei suostunut liikkumaan kuin öisin. Nopeasti tämä jäi kuitenkin pois ja Tiukusta on kuoriutunut leikkisä ja utelias kissaneiti. Tiuku leikkii mielellään laservalolla ja sulkaleluilla. Häntä on alkanut myös kiinnostamaan ihmisen askareet ja tulee usein katsomaan, että mitäs tämä homma on. Tiuku myös makoilee usein keskellä kulkureittejä eikä välitä ohi menevistä. Pimeässä pitää olla varovainen ettei astu päälle.

Kaverukset eivät ole vielä käsikesyjä, tulevat kyllä mielellään nuuhkimaan ja eivät säikähdä lähestyvää kättä. Uudelta kodilta toivotaankin ymmärrystä ja kärsivällisyyttä jatkaa kesytystä ja nämä ihanat kyllä palkitsee ajan kanssa kiintymyksellään. Toivo ja Tiuku jakavat sijaiskotinsa kahden koiran kanssa ja yhteiselo on sujunut hyvin.

Tästäpä jollekin kaksi ihanaa elämän sulostuttajaa joiden kanssa jokapäiväinen hauskuus taattu 🙂