Tiuku (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii suloinen Tiuku

Arviolta puolivuotias Tiuku-tyttö etsii loppuelämän kotia, jossa olisi vähintään yksi leikkisä, nuori ja sosiaalinen kissakaveri odottamassa. Sijaiskodissaan Tiuku on tottunut lapsiin ja ajoittaiseen äänekkääseenkin elämänmenoon.

Pikkuruinen Tiuku on tehnyt huiman matkan kehittymällä arasta ja pelokkaasta sähinäpallosta kesyksi hurmaajaksi. Uusiin ihmisiin Tiuku kuitenkin suhtautuu vielä varauksella, saattaapa heille piilostaan jopa hieman sähähtää. Uudet kissakaverit neiti on sen sijaan ottanut avosylin vastaan! Toki uuteen ympäristöön ja uusiin kissakavereihin totuttautuminen voi muuton jälkeen ottaa luonnollisesti aikansa.

Tulevan kodin on hyvä tietää, että Tiukulla ilmeni sijaiskotiin muuton yhteydessä hutipissailua. Lääketieteellistä syytä vaivaan ei löytynyt, ja Tiukun asetuttua aloilleen vaiva poistui eikä ole uusiutunut. Tulevan kodin olisi kuitenkin hyvä olla kokenut ja kärsivällinen, mikäli ongelma hetkellisesti jostain syystä uusii.

Olisiko juuri sinulla kotonasi Tiukun kokoinen kolo? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.