Toiminta koronaepidemian aikana

Popopetin toiminta jatkuu koronaepidemian aikana seuraavasti: Popopet ottaa vastaan eläimiä resurssiensa mukaan sikäli, kun vapaita sijaiskotipaikkoja on saatavilla. Popopetilta saa lainaksi loukkuja kadonneen kissan loukuttamista varten. Popopetilta voi myös kriisin aikana ostaa eläimen.

Sijaiskodit päättävät itse, haluavatko ottaa vastaan eläinten katsojia epidemian aikana. Eläimeen tutustumisesta voi sähköpostitse sopia sijaiskodin kanssa sijaiskodin tilanteen mukaan. Sijaiskoti ottaa vastaan eläinten katsojia oman tilanteensa mukaan huomioiden rajoitukset ja mahdollisen karanteenin.

Huutis kodittomien eläinten hyväksi järjestetään normaalisti. Huutistuotteiden toimituksissa voi olla viivytyksiä mikäli Huutista järjestäviä henkilöitä sairastuu, mutta toimitamme kaikki huudetut tuotteet ostajille heti, kun se on mahdollista.

Tapahtumien ja keräysten peruuntumisen myötä otamme vastaan ruoka-ja tarvikelahjoituksia joko varastolle tuotuna sovittuna ajankohtana tai tuotuna/haettuna erikseen sovitusta paikasta.