Topi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii komea Topi

Missä olisi koti komealle, 3-vuotialle Topi-kollille? Topi voisi hyvin viihtyä talouden ainoana kissana, sillä populaatiotaustasta huolimatta herraa ei juurikaan kiinnosta toisten kissojen seura. Topi kuitenkin tulee toimeen myös toisten kissojen kanssa – tosin välillä saattaa syntyä pieniä kärhämiä. Sijaiskodissaan Topi on tottunut myös ala-asteikäisiin lapsiin, jotka osaavat tarvittaessa antaa kissalle omaa rauhaa.

Taustansa vuoksi Topi on vieraita kohtaan vielä hieman arka. Sijaiskodin ihmiset saavat kuitenkin jo koskea häntä, ja herra silminnähden nauttii silityksistä. Topi palkitseekin hoitajansa kuuluvalla kehräyksellä. Leikkeihin Topi ei vielä ole kovin innokkaasti lähtenyt mukaan, mutta hepulin päälle iskiessä saavat höyhenlelut ja pallot kyytiä. Topille maistuvat hyvin myös ruoka sekä herkut, ja lopputuotokset herra toimittaa mallikkaasti hiekkalaatikkoon. Extrahuomiona mainittakoon, että Topilla on aivan valloittava, valkoinen hännänpää, jonka viuhahtelua on välillä melkeinpä hypnoottista katsella!

Olisitko juuri sinä Topin oma ihminen? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Topille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.