Tove

Kiltti, ihmisrakas kohta 8-vuotias tyttökissa Tove etsii rakastavaa loppuelämän kotia. Tove on rento köllöttelijä, joka pitää huomiosta ja rapsutuksista. Osaa rauhoittua myös omiin oloihinsa ja nukkuu yöt rauhassa, jos on päivällä saanut tarpeeksi puuhata kaikkea mukavaa. Tove on älykäs kissa ja kaipaa näin ollen virikkeitä ja leikkejä, joten mielellään se luovutetaan perheeseen jossa jaksetaan sen kanssa leikkiä ja touhuta. Tove sopisi perheeseen, jossa on kilttejä ja eläimelle omaa aikaa antavia lapsia ja/tai pieniä koiria. Lähtökohtaisesti Tove arastelee toisia kissoja ja on aiemmin jäänyt dominoivan kissakaverin jalkoihin, joten lähtökohtaisesti Tove sopii hyvin perheen ainoaksi kissaksi.

Tove on tällä hetkellä sijaiskodissa odottamassa uuden kodin löytymistä. Tove on leikattu, madotettu, rokotettu, sirutettu ja Fiv/Felv negatiiviseksi testattu. Tottunut pieniin koiriin, kouluikäisiin lapsiin ja valjaissa ulkoiluun. Ei kuitenkaan vaadi ulospääsyä päivittäin. Tove on hyvin siisti kissa ja tekee asiansa vain hiekkalaatikkoon. Eläinlääkärikäynnit ovat olleet Toven kanssa helppoja, koska Tove on niin rauhallinen ja kiltti, eikä koskaan raavi tai pure ketään. Tove ei arastele uusia ihmisiä, vaan tulee kiinnostuneena tutustumaan kaikkiin uusiin tuttavuuksiin. Tove on pentuna myös totutettu kynsien leikkaamiseen, jonka se antaakin tehdä ongelmitta. Se ei tuhoa huonekaluja, vaan teroittaa kyntensä raapimispuuhun.

Kyseessä on maailman ihastuttavin hassuttelija ja rakas lemmikki, jonka edellinen omistaja joutui siitä luopumaan oman elämäntilanteen vuoksi. Toivomme että Tove saa vastuullisen ja välittävän loppuelämän kodin, jonka se ansaitsee.