Tuittu ja Surku (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät siskokset Tuittu ja Surku

Tässä ovat Tuittu (kuvassa vasemmalla) ja Surku (kuvassa oikealla), herttainen sisaruskaksikko. He etsivät nyt loppuelämän kotia, jonne voisivat muuttaa ensisijaisesti yhdessä. Sisarukset erottaa koosta; Tuittu on hieman siskoaan Surkua pienempi. Lisäksi Surkun leuan alta löytyy läikkä, joka muistuttaa hieman partaa.

Sisäpopulaatiosta yhdistykselle saapuneet Tuittu ja Surku ovat taustansa vuoksi vielä varautuneita uusia ihmisiä kohtaan. Sen verran uteliaita he kuitenkin ovat, että seuraavat lähimaastosta tarkasti ihmisen liikkeitä. Tutummassa seurassa Tuittu ja Surku ovat jo seurallisempia, ja välillä he innostuvat myös juttelemaan sijaiskodin väelle. Luonteeltaan siskokset ovat myös hyvin kilttejä, vaikka joka paikkaan taitavasti kiipeilevät ja viilettävätkin. Toki aikaa löytyy aina myös yhteisille painimatseille ja päiväunille.

Erojakin siskosten luonteista kuitenkin löytyy. Siinä missä Tuittu suosii päiväunipaikkoina välillä myös ihmisen syliä tai ahtaita koloja, nauttii Surku nokosensa mieluummin joko patterin vieressä tai korkealla kiipeilypuussa. Surku myös leikkii mielellään roskilla ja hiuslenksuilla, mutta Tuittu taas suosii palloja ja hiiriä, joita hän puolustaa välillä ääneen. Toki yksi yhteinen lempileikkikin löytyy, ja se on ilmaan heitettyjen herkkujen saalistus!

Uuden kodin on hyvä olla tietoinen siitä, että Surku suosii viljatonta ja sokeritonta ruokaa. Hän on aikaisemmin saanut joistain ruuista allergista ihottumaa, mutta ruokavaliolla ongelma on poistunut. Tuitulta taas on poistettu sterilisaation yhteydessä napatyrä. Vaiva on leikkauksella parantunut täydellisesti, eikä vaadi toimenpiteitä.

Olisko juuri sinulla elämässäsi Tuitun ja Surkun kokoinen kolo? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit kaksikolle tarjota!

 

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.