Tyyne ja Tollo (ME LÖYSIMME KODIN)

Tyyne ja Tollo, koko elämänsä yhdessä ollut kaksikko etsii omaa kotia jossa köllötellä kainalossa ja nauttia elämästä.

Tyyne, harmaa 6 vuotias lady ja Tollo, 7 vuotias herra päätyivät yhdistykselle avunpyynnön kautta. Kaksikko oli muuttanut omistajan allergian vuoksi väliaikaiseen kotiin josta kaksikko katosi, sisäkissoina kun ovat elämänsä tottuneet viettämään. Pitkien viikkojen jälkeen loukkuun saatiin ensin Tyyne ja viikkoa myöhemmin Tollo, joka oli tölvinyt nimensä veroisesti päänsä ja nenänsä johonkin karkureissullaan.

Alun arkuuden jälkeen kaksikosta onkin kuoriutunut erittäin hellyyden kipeä kissakaksikko jotka kaipaavat rapsutuksia monta kertaa päivässä ja yöt pitää saada nukkua samassa sängyssä. Vieraita ihmisiä paetaan piiloon mutta tuttujen kesken voidaan pötkötellä yhdessä, istua sylissä mutta nostaminen syliin ei ole lempipuuhaa, haluavat siis itse päättää milloin on sopiva hetki.

Kissat asustavat Oulun keskustassa ja ennen lopullista ostopäätöstä kissoihin täytyy käydä tutustumassa ainakin kerran. Olisiko sinulla tarjota heille oma koti loppuelämäkseen? Kissojen ulkoiluhäkki tai verkotettu/lasitettu parveke olisi hienoa sillä kaksikko nauttii turvallisesta ulkoilman haistelusta ja lintujen seurailusta.