Ukko (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Hei, minä olen Ukko, arviolta kaksivuotias komistus! Sjaiskodin täti kuvailee minun olevan ujo, kiltti ja ystävällinen. Kyseiset määritelmät pitänevät paikkansa, mutta itse lisäisin listaan vielä komeuden, sillä näettehän miten hienon värinen olen! Ja katsokaa nyt minun tassujakin, näin sievät valkoiset sukat! Erityisen ylpeä olen kuitenkin täydellisesti raidoitetusta hännästäni, sillä minä huiskuttelen menemään kun haluan tätiltä lisää makupaloja.

Etsin kotia, jossa voi olla muitakin kissoja, mutta pärjään myös ilman eläinseuraa. Täällä sijaiskodissa olen tottunut myös koiraan. Vaikka en anna ihmisen vielä silitellä, tykkään kun minua leikitetään, ja silloin saatan hypätä myös tätin viereen. Olen kyllä muuten varsin chilli tapaus, ja tykkään sekä osaan ottaa rennosti.

Olisitko juuri sinä minun uusi tyyppi? Laita hakemus, ja kerro lisää siitä, millaisen kodin voisit minulle tarjota.

Huiskuttelemisiin!

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.