Ulla (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kaunis Ulla

Päivitys 23.1.2024: Ullan kesyyntyminen on hyvällä mallilla, ja nykyisin häntä saa jo välillä silitellä!

Ulla on vuonna 2016 syntynyt kaunis kissa. Ulla etsii kotia rauhallisesta aikuistaloudesta joko ainoana kissana tai hyvin kiltin ja rauhallisen kissan kaverina. Ullalla on taipumus joutua muiden kissojen kiusaamaksi, joten hän ei sovi villin/dominoivan kissan seuralaiseksi.

Ulla on alkujaan loukutettu populaatiosta, joten hän suhtautuu hyvin varauksellisesti uusiin ihmisiin. Kotikissan taidot on kuitenkin jo hallussa, sillä Ullalla on ollut ihan oma koti jo monen vuoden ajan. Ullan omistaja kuitenkin menehtyi, ja siksi Ulla etsii nyt uutta kotia sijaiskodista käsin. Vaikka Ulla arkailee silitysten suhteen, saattaa hän tulla tutun hoitajan jalkoihin pyörimään ja myös innostua leikittämisestä. Entinen omistaja sai Ullaa vähän silittääkin, jos samalla tarjoiltiin herkkua. Eli kesytettävissä oleva raitapaita tämä Ulla!

Ullalla on sydämessä sivuääni, jota on tutkittu eläinlääkärillä. Tällä hetkellä sivuääni on täysin harmiton, eikä sen pitäisi altistaa myöhemminkään sydänvaivoille. Sivuääni ei myöskään häiritse Ullaa millään tavalla. Ulla on sisäsiisti ja kokeilee nyt viljatonta ruokavaliota, koska hänen korviin kertyy helposti töhnää. Mahdollisten matkojen ajaksi Ulla haluaisi hoitajan kotiin, koska matkustamisesta Ulla ei välitä ja pelkää aluksi uusissa paikoissa niin, että ruokahalukin meinaa kadota. Rauha ja rutiinit ovatkin Ullalle hyvin tärkeitä asioita.

Ulla odottaa hakemuksia sijaiskodissaan, johon häntä pääsee sovitusti tapaamaan.

Olisiko sinulla tarjota Ullalle rauhalliset ja seesteiset kissanpäivät? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.